Lina Åsén

Sweden

 

Föddes i en artistisk familj full av sång, dans och målning. Redan som en liten 4-årig blond flicka, med ett varmt leende, var det naturligt att uppträda inför främmande människor, att läsa dikter, sjunga och dansa. Med åren steg lusten att mer och mer uttrycka en personlig feminin kraft genom dans o sång.

 

I mitt hemland Litauen blev jag en välkänd sångerska med många musikaliska framgångar, innan flytten till Sverige för 22 år sedan med min son Ben.

 

Min kreativa, vackra och nyfikna själ har transformerats många gånger genom olika erfarenheter men alltid var hängiven en andlig utveckling som idag handlar om det jag kallar dröm sysselsättning.

 

I mötet med människor i coaching och healing sessioner, känna tillit och tillsammans gå genom svåra livsstunder. Bygga nya tankar, frigöra känslor, skapa utrymme för att belysa mörkret och finna inre kärlek. Ett arbete som skapar kärlek och värme i mig när jag ser glädjande förändringar i människorna jag har kontakt och samtal med.

 

Min lilla familj består av två underbara, nu vuxna barn. Vi har en stark värme och kärlek oss emellan som gör mig till en lycklig mamma. Barn som är mina bästa vägledare och som lär mig jätte mycket med sina kreativa, öppna sinnen och stora hjärtan.

Älskar dem så mycket jag kan och skämmer bort dem, ibland kanske lite för mycket. Helt naturligt för en mamma som känner så stor tacksamhet över att de är friska, levande och framgångsrika.

 

Livet blir magiskt när vi lyssnar inåt och följer våra hjärtan

 

Kärnan i konsten handlar om friheten att vara sig själv, i konsten att tala från hjärtat och att upptäcka livslust och kreativitet, i resan att skapa livet inifrån och ut. När kreativiteten får utrymme, uppstår välbefinnande och en spirande växande inre kärlek.

 

Det har tagit många år att komma hit, där konsten nu har sin självklara plats och får det utrymme som jag bara kunde drömma om tidigare. Erfarenheter som påverkat mig och mitt sätt att se på mig själv, på min omvärld och på livet.

 

 

Min största passion är livet självt!

 

I arbetet med att skapa livslust och livsglädje kom kristaller och stenar mig till mötes och väckte lusten att designa smycken. Ett skapande formgivande arbete som förmedlar den livsgivande kraft som strömmar genom mig som artist och människa.

 

Andligheten och konsten visar sig också som kreatör av videos i min egen Youtube kanal och som bildskapare i samarbete med internationella fotografer.

 

Under fotosessionerna uttrycks en kvinnlig kraft som flödar av en egen helig värld, ett djupt meditativt tillstånd i direkt kontakt med Universum. Ett flöde av spontana rörelser, som visar sig i kroppen som en vacker musik. Ett flow, i vilken kroppen sjunger och dansar i en djup feminin frekvens som skapar konst utan förväntningar.

 

 

Slow motion och Sensualitet

 

Genom kontakten med Naturen förvandlas kroppen till konst. Ödmjuka rörelser överförs till bild, en underhållande konst , som skapar, förlöser och inspirerar människan i hennes strävan att förverkligas.

 

Konsten att manifestera kvinnan, visa hennes skapande kraft.

 

I djup övertygelse önskar jag inspirera varenda kvinna på jorden, att befria sin gudomliga energi, släppa ut sina stora ödmjuka vingar och känna doften av villkorslös kärlek. Förlösa värmen i hjärtan, vilja sjunga, älska och vara tacksam för det Hon är.

 

Efter fotosessionen, den meditativa stunden, är jag som närmast att uppfylla min mission på Moder Jord. Att inspirera, skapa, upptäcka mitt sanna jag, att sprida Kärlek och Ljus

 

Så ges videos och fotografier till världen ur närvaro och varande.